De start

Tapify is een jong en innovatief bedrijf met als doel de manier van netwerken te veranderen. Wij geloven in een betere, makkelijkere en efficiëntere manier om te netwerken, vooral in de snel veranderende wereld waarin smartphones en sociale media een enorm aspect zijn in het dagelijks leven. Het is in onze ogen vreemd om papieren visitekaartjes zelf te moeten instellen terwijl dit bij het eerste contact al gebeurd wanneer Tapify Card gebruikt wordt.

Onze missie

'Make networking easy'. Onze missie is het makkelijker maken om te netwerken voor iedereen. Tapify Card is een duurzaam product, zo kunnen we bijdragen aan het verminderen van papiergebruik en een duurzamere wereld.

Onze oplossing

Tapify gebruikt innovatieve technologieën om het delen van socials en contactgegevens zo soepel en snel mogelijk te laten verlopen. Dit doen we middels NFC (Near Field Communication), NFC zorgt voor een contactloze en zeer snelle verbinding tussen Tapify Card en de smartphone. Daarnaast is Tapify Card voorzien van een QR code waardoor niet alleen de meest moderne smartphones Tapify Card kunnen gebruiken, maar ook de oudere modellen.

We vinden het belangrijk dat de 'feeling' van business cards niet verdween, zo hebben we gekozen voor kwalitatief PVC materiaal. Tapify Card is zo ontworpen dat alsnog Tapify Card wordt weggegeven, maar dan uiteindelijk het fysieke product bij u houdt en het digitale deel weggeeft.

Consistentie en eenheid is belangrijk voor bedrijven. Wij hebben een omgeving gecreëerd waar meerdere profielen beheerd en bewerkt kunnen worden om zo alle profielen op elkaar af te stemmen. Meer weten? Klik dan hier.

Tapify Card is niet alleen handig om socials te delen, maar ook om contactgegevens direct te kunnen opslaan in contacten. Dit werkt veel effectiever dan een nummer overtypen van een regulier visitekaartje.